Thioglycollate Bulion (128)
Thioglycollate Bulion (128)

Podłoże do badania sterylności oraz namnażania szerokiego spektrum mikroorganizmów o wysokich wymaganiach odżywczych

nr-kat: 128
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
Todd-Hewitt Bulion (140)
Todd-Hewitt Bulion (140)

Podłoże do hodowli paciorkowców oraz szerokiego spektrum mikroorganizmów o wysokich wymaganiach odżywczych

nr-kat: 140
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
TSA (Tryptic Soy Agar) (121)
TSA (Tryptic Soy Agar) (121)

Podłoże do izolacji szerokiego spektrum mikroorganizmów

nr-kat: 121
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
TSA (Tryptic Soy Agar) z Lecytyną & Tween 80 (167)
TSA (Tryptic Soy Agar) z Lecytyną & Tween 80 (167)

Podłoże do izolacji mikroorganizmów z powierzchni dezynfekowanych czwartorzędowymi związkami amonowymi

nr-kat: 167
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
TSB (Tryptic Soy Bulion) (122)
TSB (Tryptic Soy Bulion) (122)

Podłoże do namnażania szerokiego spektrum mikroorganizmów

nr-kat: 122
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
TSC Agar baza (Tryptose Sulphite Cycloserine) zgodnie z ISO 14189 (283)
TSC Agar baza (Tryptose Sulphite Cycloserine) zgodnie z ISO 14189 (283)

Podłoże do izolacji i ilościowego oznaczania przetrwalników i form wegetatywnych Clostridium perfringens w próbkach wody metodą filtracji membranowej. Podłoże bazowe, suplement: Clostridium Perfringens Selective Suplement (nr kat. LS5005) [...]

nr-kat: 283
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
TSI Agar (Triple Sugar Iron Agar) (272)
TSI Agar (Triple Sugar Iron Agar) (272)

Podłoże do różnicowania mikroorganizmów na podstawie zdolności do fermentacji glukozy, laktozy i sacharozy oraz produkcji H2S

nr-kat: 272
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
VRBG (Violet Red Bile Glucose Agar) zgodnie z ISO 21528 (245)
VRBG (Violet Red Bile Glucose Agar) zgodnie z ISO 21528 (245)

Podłoże do ilościowego oznaczania Enterobacteriales w próbkach żywności

nr-kat: 245
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
VRBL (Violet Red Bile Lactose Agar) zgodnie z ISO 4832 (141)
VRBL (Violet Red Bile Lactose Agar) zgodnie z ISO 4832 (141)

Podłoże do ilościowego oznaczania bakteri z grupy coli w próbkach żywności

nr-kat: 141
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
Woda peptonowa (206)
Woda peptonowa (206)

Podłoże do hodowli mikroorganizmów o niskich wymaganiach odżywczych

nr-kat: 206
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
XLD Agar (Xylose Lysine Deoxycholate) (130)
XLD Agar (Xylose Lysine Deoxycholate) (130)

Podłoże wybiórcze do izolacji i wstępnej identyfikacji Salmonella spp.

nr-kat: 130
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
XLD Agar (Xylose Lysine Desoxycholate) zgodnie z ISO 6579 (303)
XLD Agar (Xylose Lysine Desoxycholate) zgodnie z ISO 6579 (303)

Podłoże wybiórcze do izolacji i wstępnej identyfikacji Salmonella spp. w próbkach żywności

nr-kat: 303
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
Yersinia CIN Agar baza zgodnie z ISO 10273 (123)
Yersinia CIN Agar baza zgodnie z ISO 10273 (123)

Podłoże wybiórcze do izolacji Yersinia spp. Podłoże bazowe, suplement: CIN suplement (nr kat. X120)

nr-kat: 123
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
YGC Agar (Yeast Extract Glucose Chloramphenicol) (291)
YGC Agar (Yeast Extract Glucose Chloramphenicol) (291)

Podłoże do hodowli i izolacji drożdży oraz pleśni przy zahamowanym wzroście bakterii

nr-kat: 291
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
Zbuforowana woda peptonowa zgodnie z ISO 6579 (162)
Zbuforowana woda peptonowa zgodnie z ISO 6579 (162)

Podłoże do wstępnego namnażania Salmonella spp. w próbkach żywności

nr-kat: 162
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g