Podłoże do badania sterylności oraz namnażania szerokiego spektrum mikroorganizmów o wysokich wymaganiach odżywczych
nr-kat:128
opakowanie:1szt
objętość:500g
Todd-Hewitt Bulion (140)
Podłoże do hodowli paciorkowców oraz szerokiego spektrum mikroorganizmów o wysokich wymaganiach odżywczych
nr-kat:140
opakowanie:1szt
objętość:500g
TSA (Tryptic Soy Agar) (121)
Podłoże do izolacji szerokiego spektrum mikroorganizmów
nr-kat:121
opakowanie:1szt
objętość:500g
TSA (Tryptic Soy Agar) z Lecytyną & Tween 80 (167)
Podłoże do izolacji mikroorganizmów z powierzchni dezynfekowanych czwartorzędowymi związkami amonowymi
nr-kat:167
opakowanie:1szt
objętość:500g
TSB (Tryptic Soy Bulion) (122)
Podłoże do namnażania szerokiego spektrum mikroorganizmów
nr-kat:122
opakowanie:1szt
objętość:500g
TSC Agar baza (Tryptose Sulphite Cycloserine) zgodnie z ISO 14189 (283)
Podłoże do izolacji i ilościowego oznaczania przetrwalników i form wegetatywnych Clostridium perfringens w próbkach wody metodą filtracji membranowej. Podłoże bazowe, suplement: Clostridium Perfringens Selective Suplement (nr kat. LS5005) [...]
nr-kat:283
opakowanie:1szt
objętość:500g
TSI Agar (Triple Sugar Iron Agar) (272)
Podłoże do różnicowania mikroorganizmów na podstawie zdolności do fermentacji glukozy, laktozy i sacharozy oraz produkcji H2S
nr-kat:272
opakowanie:1szt
objętość:500g
VRBG (Violet Red Bile Glucose Agar) zgodnie z ISO 21528 (245)
Podłoże do ilościowego oznaczania Enterobacteriales w próbkach żywności
nr-kat:245
opakowanie:1szt
objętość:500g
VRBL (Violet Red Bile Lactose Agar) zgodnie z ISO 4832 (141)
Podłoże do ilościowego oznaczania bakteri z grupy coli w próbkach żywności
nr-kat:141
opakowanie:1szt
objętość:500g
Woda peptonowa (206)
Podłoże do hodowli mikroorganizmów o niskich wymaganiach odżywczych
nr-kat:206
opakowanie:1szt
objętość:500g
XLD Agar (Xylose Lysine Deoxycholate) (130)
Podłoże wybiórcze do izolacji i wstępnej identyfikacji Salmonella spp.
nr-kat:130
opakowanie:1szt
objętość:500g
XLD Agar (Xylose Lysine Desoxycholate) zgodnie z ISO 6579 (303)
Podłoże wybiórcze do izolacji i wstępnej identyfikacji Salmonella spp. w próbkach żywności