Produkty

Wszystkie produkty

Podłoże do rozkładu alkoholi i cukrów (ksyloza) (6206)
Podłoże do rozkładu alkoholi i cukrów (ksyloza) (6206)

Podłoże do biochemicznego różnicowania pałeczek Enterobacteriales

nr-kat: 6206
opakowanie: 50 szt
objętość: 5 ml
Podłoże do rozkładu alkoholi i cukrów (mannitol) (3213)
Podłoże do rozkładu alkoholi i cukrów (mannitol) (3213)

Podłoże do biochemicznego różnicowania pałeczek Enterobacteriales

nr-kat: 3213
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
Podłoże do rozkładu alkoholi i cukrów (mannitol) (6203)
Podłoże do rozkładu alkoholi i cukrów (mannitol) (6203)

Podłoże do biochemicznego różnicowania pałeczek Enterobacteriales

nr-kat: 6203
opakowanie: 50 szt
objętość: 5 ml
Podłoże do rozkładu alkoholi i cukrów (ramnoza) (6211)
Podłoże do rozkładu alkoholi i cukrów (ramnoza) (6211)

Podłoże do biochemicznego różnicowania pałeczek Enterobacteriales

nr-kat: 6211
opakowanie: 50 szt
objętość: 5 ml
Podłoże do rozkładu alkoholi i cukrów (sorbitol) (3214)
Podłoże do rozkładu alkoholi i cukrów (sorbitol) (3214)

Podłoże do biochemicznego różnicowania pałeczek Enterobacteriales

nr-kat: 3214
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
Podłoże do rozkładu alkoholi i cukrów (sorbitol) (6214)
Podłoże do rozkładu alkoholi i cukrów (sorbitol) (6214)

Podłoże do biochemicznego różnicowania pałeczek Enterobacteriales

nr-kat: 6214
opakowanie: 50 szt
objętość: 5 ml
Podłoże do rozkładu alkoholi i cukrów baza (3535)
Podłoże do rozkładu alkoholi i cukrów baza (3535)

Podłoże do biochemicznego różnicowania pałeczek Enterobacteriales

nr-kat: 3535
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
Podłoże do testu CAMP (1500)
Podłoże do testu CAMP (1500)

Podłoże do wykrywania Co-cytolizyny u Streptococcus agalactiae oraz Listeria spp.

nr-kat: 1500
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
Podłoże do wykrywania indolu (tryptonowo–tryptofanowe) (3550)
Podłoże do wykrywania indolu (tryptonowo–tryptofanowe) (3550)

Podłoże do wykrywania zdolności wytwarzania indolu. Odczynniki dodatkowe: Odczynnik Ehrlicha (nr kat. 3130),Odczynnik Kovacs'a (nr kat. 3135)

nr-kat: 3550
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
Podłoże do wykrywania indolu (tryptonowo–tryptofanowe) (6144)
Podłoże do wykrywania indolu (tryptonowo–tryptofanowe) (6144)

Podłoże do wykrywania zdolności wytwarzania indolu. Odczynniki dodatkowe: Odczynnik Ehrlicha (nr kat. 3130),Odczynnik Kovacs'a (nr kat. 3135)

nr-kat: 6144
opakowanie: 50 szt
objętość: 3 ml
Podłoże ureazowo-indolowe (3119)
Podłoże ureazowo-indolowe (3119)

Podłoże do różnicowania Enterobacteriales na podstawie zdolności do wytwarzania ureazy i indolu

nr-kat: 3119
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
Podłoże ureazowo-indolowe (6137)
Podłoże ureazowo-indolowe (6137)

Podłoże do różnicowania Enterobacteriales na podstawie zdolności do wytwarzania ureazy i indolu

nr-kat: 6137
opakowanie: 50 szt
objętość: 3 ml
Podłoże z 10% laktozy (3125)
Podłoże z 10% laktozy (3125)

Podłoże do wykrywania zdolności mikroorganizmów do fermentacji laktozy

nr-kat: 3125
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
Podłoże z 10% laktozy pod parafiną (6128)
Podłoże z 10% laktozy pod parafiną (6128)

Podłoże do wykrywania zdolności mikroorganizmów do fermentacji laktozy

nr-kat: 6128
opakowanie: 50 szt
objętość: 3 ml
Podłoże z fenyloalaniną (3115)
Podłoże z fenyloalaniną (3115)

Podłoże do wykrywania zdolności dezaminacji fenyloalaniny przez pałeczki G (–), laktozo (–). Odczynnik dodatkowy: 10% roztwór FeCl3 (nr kat. 3134)

nr-kat: 3115
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml