Start » Katalog produktów
XLD Agar (Xylose Lysine Deoxycholate) (1330)
Podłoże wybiórcze do izolacji i wstępnej identyfikacji Salmonella spp.
nr-kat: 1330
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
XLD Agar (Xylose Lysine Deoxycholate) (9016BT)
Podłoże wybiórcze do izolacji i wstępnej identyfikacji Salmonella spp.
nr-kat: 9016BT
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
XLD Agar (Xylose Lysine Deoxycholate) (9016DM)
Podłoże wybiórcze do izolacji i wstępnej identyfikacji Salmonella spp.
nr-kat: 9016DM
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
XLD Agar (Xylose Lysine Deoxycholate) (9016PD)
Podłoże wybiórcze do izolacji i wstępnej identyfikacji Salmonella spp.
nr-kat: 9016PD
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
XLD Agar (Xylose Lysine Desoxycholate) (3514)
Podłoże wybiórcze do izolacji i wstępnej identyfikacji Salmonella spp.
nr-kat: 3514
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
XLD Agar (Xylose Lysine Desoxycholate) zgodnie z ISO 6579 (303)
Podłoże wybiórcze do izolacji i wstępnej identyfikacji Salmonella spp. w próbkach żywności
nr-kat: 303
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
XLD Agar (Xylose Lysine Desoxycholate) zgodnie z ISO 6579 (3091)
Podłoże wybiórcze do izolacji i wstępnej identyfikacji Salmonella spp. w próbkach żywności
nr-kat: 3091
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
XLD Agar (Xylose Lysine Desoxycholate) zgodnie z ISO 6579 (8013)
Podłoże wybiórcze do izolacji i wstępnej identyfikacji Salmonella spp. w próbkach żywności
nr-kat: 8013
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
XLT 4 Agar (Xylose Lysine Tergitol 4) (1518)
Podłoże wybiórcze do izolacji i wstępnej identyfikacji Salmonella spp. i Shigella spp.
nr-kat: 1518
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
Yersinia CIN Agar baza zgodnie z ISO 10273 (123)
Podłoże wybiórcze do izolacji Yersinia spp. Podłoże bazowe, suplement: CIN suplement (nr kat. X120)
nr-kat: 123
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
Yersinia CIN Agar zgodnie z ISO 10273 (1090)
Podłoże wybiórcze do izolacji Yersinia spp.
nr-kat: 1090
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
YGC Agar (Yeast Extract Glucose Chloramphenicol) (291)
Podłoże do hodowli i izolacji drożdży oraz pleśni przy zahamowanym wzroście bakterii
nr-kat: 291
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
YGC Agar (Yeast Extract Glucose Chloramphenicol) (3088)
Podłoże do hodowli i izolacji drożdży oraz pleśni przy zahamowanym wzroście bakterii
nr-kat: 3088
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
YGC Agar (Yeast Extract Glucose Chloramphenicol) (8036)
Podłoże do hodowli i izolacji drożdży oraz pleśni przy zahamowanym wzroście bakterii
nr-kat: 8036
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
Zbuforowana woda peptonowa (6019)
Podłoże do wstępnego namnażania mikroorganizmów w próbkach żywności
nr-kat: 6019
opakowanie: 50 szt
objętość: 5, 9 ml