Identyfikacja Haemophilus spp.

BXV – czynnik (z bacytracyną)
BXV – czynnik (z bacytracyną)

Identyfikacja Haemophilus spp.

nr-kat: BXV-9
objętość: fiolka a 50 szt
kwas aminolewulinowy
kwas aminolewulinowy

Identyfikacja Haemophilus spp.

nr-kat: 171049
objętość: fiolka a 100 szt
X – czynnik
X – czynnik

Identyfikacja Haemophilus spp.

nr-kat: 171032
objętość: 5 x 50 szt
X – czynnik
X – czynnik

Identyfikacja Haemophilus spp.

nr-kat: 171031
objętość: fiolka a 100 tabletek
X + V – czynnik
X + V – czynnik

Identyfikacja Haemophilus spp.

nr-kat: 171053
objętość: 5 x 50 szt
X + V – czynnik
X + V – czynnik

Wybiórcza izolacja bakterii z rodzaju Enterobacteriaceae, w szczególności Shigella i Salmonella.

nr-kat: 171051
objętość: fiolka a 100 szt