Składniki

KATEGORIE:

Agar Bakteriologiczny (119)
Agar Bakteriologiczny (119)

Składnik zestalający podłoża

nr-kat: 119
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
Ekstrakt drożdżowy (125)
Ekstrakt drożdżowy (125)

Autolizat komórek drożdży

nr-kat: 125
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
Ekstrakt wołowy (132)
Ekstrakt wołowy (132)

Odwodniony ekstrakt tkanek wołowych

nr-kat: 132
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
Malt Extract (231)
Malt Extract (231)

Dehydrolizowany ekstrakt słodowy

nr-kat: 231
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
Pepton A (160)
Pepton A (160)

Enzymatyczny hydrolizat tkanek zwierzęcych

nr-kat: 160
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
Pepton C (144)
Pepton C (144)

Pankreatynowy hydrolizat kazeiny

nr-kat: 144
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
Pepton G (161)
Pepton G (161)

Enzymatyczny hydrolizat żelatyny

nr-kat: 161
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
Pepton S2 (318)
Pepton S2 (318)

Papainowy hydrolizat mączki sojowej

nr-kat: 318
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
Pepton Tryptone (220)
Pepton Tryptone (220)

Pepsynowy hydrolizat kazeiny

nr-kat: 220
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g