Start » Katalog produktów » Składniki i odczynniki » Składniki
Agar Bakteriologiczny (119)
Składnik zestalający podłoża
nr-kat: 119
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
Ekstrakt drożdżowy (125)
Autolizat komórek drożdży
nr-kat: 125
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
Ekstrakt wołowy (132)
Odwodniony ekstrakt tkanek wołowych
nr-kat: 132
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
Malt Extract (231)
Dehydrolizowany ekstrakt słodowy
nr-kat: 231
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
Pepton A (160)
Enzymatyczny hydrolizat tkanek zwierzęcych
nr-kat: 160
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
Pepton C (144)
Pankreatynowy hydrolizat kazeiny
nr-kat: 144
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
Pepton G (161)
Enzymatyczny hydrolizat żelatyny
nr-kat: 161
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
Pepton S2 (318)
Papainowy hydrolizat mączki sojowej
nr-kat: 318
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
Pepton Tryptone (220)
Pepsynowy hydrolizat kazeiny
nr-kat: 220
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g