Składniki

Bakteriologiczny Agar
Bakteriologiczny Agar

Składnik zestalający podłoża.

nr-kat: 119
objętość: 500
Ekstrakt drożdżowy
Ekstrakt drożdżowy

Autolizat komórek drożdży.

nr-kat: 125
objętość: 500
Ekstrakt wołowy
Ekstrakt wołowy

Odwodniony ekstrakt tkanek wołowych.

nr-kat: 132
objętość: 500
Glukoza
Glukoza

Stanowi źródło węgla, jest też substratem w reakcji fermentacji.

nr-kat: 276
objętość: 500
Hemoglobina
Hemoglobina

Dehydrolizowana hemoglobina otrzymana z krwi wołowej. Jest źródłem heminy (czynnik X).

nr-kat: 163
objętość: 500
Malt Extract
Malt Extract

Skrawki tkanek naczelnych, zestawy i szkiełka

nr-kat: 231
objętość: 500
Pepton A
Pepton A

Enzymatyczny hydrolizat tkanek zwierzęcych.

nr-kat: 160
objętość: 500
Pepton C
Pepton C

Pankreatynowy hydrolizat kazeiny

nr-kat: 144
objętość: 500
Pepton G
Pepton G

Enzymatyczny hydrolizat żelatynowy.

nr-kat: 161
objętość: 500 szt
Pepton S1
Pepton S1

Pankreatynowy hydrolizat mączki sojowej.

nr-kat: 218
objętość: 500 szt