Płytki

KATEGORIE:

Agar siarczynowo-żelazawy (1270)
Agar siarczynowo-żelazawy (1270)

Podłoże do wykrywania i ilościowego oznaczania bakterii beztlenowych, przetrwalnikujących i redukujących siarczany

nr-kat: 1270
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
Agar wzbogacony (1166)
Agar wzbogacony (1166)

Podłoże do hodowli mikroorganizmów o wysokich wymaganiach odżywczych

nr-kat: 1166
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
Agar z ekstraktem drożdżowym i glukozą (8030)
Agar z ekstraktem drożdżowym i glukozą (8030)

Podłoże do hodowli mikroorganizmów o niskich wymaganiach odżywczych

nr-kat: 8030
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
Agar z eskuliną, solami żółci i azydkiem zgodnie z ISO 7899 (1528)
Agar z eskuliną, solami żółci i azydkiem zgodnie z ISO 7899 (1528)

Podłoże wybiórcze do izolacji enterokoków kałowych

nr-kat: 1528
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
Agar z żółcią i eskuliną zgodnie z ISO 10273 (1346)
Agar z żółcią i eskuliną zgodnie z ISO 10273 (1346)

Podłoże do oznaczania zdolności fermentacji eskuliny przez bakterie Yersinia enterocolitica

nr-kat: 1346
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
Agar zwykły (1504)
Agar zwykły (1504)

Podłoże do hodowli mikroorganizmów o niskich wymaganiach odżywczych

nr-kat: 1504
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
ALOA podłoże wg Ottaviani i Agosti zgodnie z ISO 11290 (1343)
ALOA podłoże wg Ottaviani i Agosti zgodnie z ISO 11290 (1343)

Podłoże wybiórcze do izolacji i ilościowego oznaczania Listeria monocytogenes w próbkach żywności

nr-kat: 1343
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
Azide Blood Agar z 5% krwi baraniej i fioletem krystalicznym (1112)
Azide Blood Agar z 5% krwi baraniej i fioletem krystalicznym (1112)

Podłoże do wykrywania obecności paciorkowców kałowych przy zahamowanym wzroście bakterii G (–)

nr-kat: 1112
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
Baird Parker Agar + RPF zgodnie z ISO 6888-2 (1321)
Baird Parker Agar + RPF zgodnie z ISO 6888-2 (1321)

Podłoże do wykrywania obecności i ilościowego oznaczania Staphylococcus aureus w próbkach żywności

nr-kat: 1321
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
Baird Parker Agar zgodnie z ISO 6888 (1320)
Baird Parker Agar zgodnie z ISO 6888 (1320)

Podłoże do wykrywania obecności i ilościowego oznaczania Staphylococcus aureus w próbkach żywności

nr-kat: 1320
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
BBE Agar (Podłoże z żółcią, eskuliną i gentamycyną) (1039)
BBE Agar (Podłoże z żółcią, eskuliną i gentamycyną) (1039)

Podłoże do izolacji bakterii Bacteroides fragilis

nr-kat: 1039
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
BCYE + AB Agar zgodnie z ISO 11731 (8053)
BCYE + AB Agar zgodnie z ISO 11731 (8053)

Podłoże do izolacja i wstępnej identyfikacji bakterii z rodzaju Legionella spp.

nr-kat: 8053
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
BCYE Agar (Buffered Charcoal Yeast Extract) / BCYE Agar (Buffered Charcoal Yeast Extract) z cysteiną (2067)
BCYE Agar (Buffered Charcoal Yeast Extract) / BCYE Agar (Buffered Charcoal Yeast Extract) z cysteiną (2067)

Podłoże do izolacji i wstępnej identyfikacji bakterii z rodzaju Legionella spp.

nr-kat: 2067
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
BCYE Agar (Buffered Charcoal Yeast Extract) bez cysteiny zgodnie z ISO 11731 (8050)
BCYE Agar (Buffered Charcoal Yeast Extract) bez cysteiny zgodnie z ISO 11731 (8050)

Podłoże do potwierdzania nieobecności Legionella spp.

nr-kat: 8050
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
BCYE Agar (Buffered Charcoal Yeast Extract) z cysteiną zgodnie z ISO 11731 (8049)
BCYE Agar (Buffered Charcoal Yeast Extract) z cysteiną zgodnie z ISO 11731 (8049)

Podłoże do izolacji i wstępnej identyfikacji bakterii z rodzaju Legionella spp.

nr-kat: 8049
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm