Produkty

KATEGORIE:

Wszystkie produkty

XLD Agar (Xylose Lysine Deoxycholate) (9016DM)
XLD Agar (Xylose Lysine Deoxycholate) (9016DM)

Podłoże wybiórcze do izolacji i wstępnej identyfikacji Salmonella spp.

nr-kat: 9016DM
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
XLD Agar (Xylose Lysine Deoxycholate) (9016PD)
XLD Agar (Xylose Lysine Deoxycholate) (9016PD)

Podłoże wybiórcze do izolacji i wstępnej identyfikacji Salmonella spp.

nr-kat: 9016PD
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
XLD Agar (Xylose Lysine Desoxycholate) (3514)
XLD Agar (Xylose Lysine Desoxycholate) (3514)

Podłoże wybiórcze do izolacji i wstępnej identyfikacji Salmonella spp.

nr-kat: 3514
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
XLD Agar (Xylose Lysine Desoxycholate) zgodnie z ISO 6579 (303)
XLD Agar (Xylose Lysine Desoxycholate) zgodnie z ISO 6579 (303)

Podłoże wybiórcze do izolacji i wstępnej identyfikacji Salmonella spp. w próbkach żywności

nr-kat: 303
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
XLD Agar (Xylose Lysine Desoxycholate) zgodnie z ISO 6579 (3091)
XLD Agar (Xylose Lysine Desoxycholate) zgodnie z ISO 6579 (3091)

Podłoże wybiórcze do izolacji i wstępnej identyfikacji Salmonella spp. w próbkach żywności

nr-kat: 3091
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
XLD Agar (Xylose Lysine Desoxycholate) zgodnie z ISO 6579 (8013)
XLD Agar (Xylose Lysine Desoxycholate) zgodnie z ISO 6579 (8013)

Podłoże wybiórcze do izolacji i wstępnej identyfikacji Salmonella spp. w próbkach żywności

nr-kat: 8013
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
XLT 4 Agar (Xylose Lysine Tergitol 4) (1518)
XLT 4 Agar (Xylose Lysine Tergitol 4) (1518)

Podłoże wybiórcze do izolacji i wstępnej identyfikacji Salmonella spp. i Shigella spp.

nr-kat: 1518
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
Yersinia CIN Agar baza zgodnie z ISO 10273 (123)
Yersinia CIN Agar baza zgodnie z ISO 10273 (123)

Podłoże wybiórcze do izolacji Yersinia spp. Podłoże bazowe, suplement: CIN suplement (nr kat. X120)

nr-kat: 123
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
Yersinia CIN Agar zgodnie z ISO 10273 (1090)
Yersinia CIN Agar zgodnie z ISO 10273 (1090)

Podłoże wybiórcze do izolacji Yersinia spp.

nr-kat: 1090
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
YGC Agar (Yeast Extract Glucose Chloramphenicol) (291)
YGC Agar (Yeast Extract Glucose Chloramphenicol) (291)

Podłoże do hodowli i izolacji drożdży oraz pleśni przy zahamowanym wzroście bakterii

nr-kat: 291
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
YGC Agar (Yeast Extract Glucose Chloramphenicol) (3088)
YGC Agar (Yeast Extract Glucose Chloramphenicol) (3088)

Podłoże do hodowli i izolacji drożdży oraz pleśni przy zahamowanym wzroście bakterii

nr-kat: 3088
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
YGC Agar (Yeast Extract Glucose Chloramphenicol) (8036)
YGC Agar (Yeast Extract Glucose Chloramphenicol) (8036)

Podłoże do hodowli i izolacji drożdży oraz pleśni przy zahamowanym wzroście bakterii

nr-kat: 8036
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
Zbuforowana woda peptonowa (6019)
Zbuforowana woda peptonowa (6019)

Podłoże do wstępnego namnażania mikroorganizmów w próbkach żywności

nr-kat: 6019
opakowanie: 50 szt
objętość: 5, 9 ml
Zbuforowana woda peptonowa zgodnie z ISO 6579 (162)
Zbuforowana woda peptonowa zgodnie z ISO 6579 (162)

Podłoże do wstępnego namnażania Salmonella spp. w próbkach żywności

nr-kat: 162
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
Zbuforowana woda peptonowa zgodnie z ISO 6579 (3043)
Zbuforowana woda peptonowa zgodnie z ISO 6579 (3043)

Podłoże do wstępnego namnażania Salmonella spp. w próbkach żywności

nr-kat: 3043
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 225, 500 ml