Wszystkie produkty

Yersinia CIN Agar baza zgodnie z ISO 10273 (123)
Yersinia CIN Agar baza zgodnie z ISO 10273 (123)

Podłoże wybiórcze do izolacji Yersinia spp. Podłoże bazowe, suplement: CIN suplement (nr kat. X120)

nr-kat: 123
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
Yersinia CIN Agar zgodnie z ISO 10273 (1090)
Yersinia CIN Agar zgodnie z ISO 10273 (1090)

Podłoże wybiórcze do izolacji Yersinia spp.

nr-kat: 1090
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
YGC Agar (Yeast Extract Glucose Chloramphenicol) (291)
YGC Agar (Yeast Extract Glucose Chloramphenicol) (291)

Podłoże do hodowli i izolacji drożdży oraz pleśni przy zahamowanym wzroście bakterii

nr-kat: 291
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
YGC Agar (Yeast Extract Glucose Chloramphenicol) (3088)
YGC Agar (Yeast Extract Glucose Chloramphenicol) (3088)

Podłoże do hodowli i izolacji drożdży oraz pleśni przy zahamowanym wzroście bakterii

nr-kat: 3088
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
YGC Agar (Yeast Extract Glucose Chloramphenicol) (8036)
YGC Agar (Yeast Extract Glucose Chloramphenicol) (8036)

Podłoże do hodowli i izolacji drożdży oraz pleśni przy zahamowanym wzroście bakterii

nr-kat: 8036
opakowanie: 10 szt
średnica: 90 mm
Zbuforowana woda peptonowa (6019)
Zbuforowana woda peptonowa (6019)

Podłoże do wstępnego namnażania mikroorganizmów w próbkach żywności

nr-kat: 6019
opakowanie: 50 szt
objętość: 5, 9 ml
Zbuforowana woda peptonowa zgodnie z ISO 6579 (162)
Zbuforowana woda peptonowa zgodnie z ISO 6579 (162)

Podłoże do wstępnego namnażania Salmonella spp. w próbkach żywności

nr-kat: 162
opakowanie: 1 szt
objętość: 500 g
Zbuforowana woda peptonowa zgodnie z ISO 6579 (3043)
Zbuforowana woda peptonowa zgodnie z ISO 6579 (3043)

Podłoże do wstępnego namnażania Salmonella spp. w próbkach żywności

nr-kat: 3043
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 225, 500 ml