Thioglycollate Bulion (3038)
Thioglycollate Bulion (3038)

Podłoże do badania sterylności oraz namnażania szerokiego spektrum mikroorganizmów o wysokich wymaganiach odżywczych

nr-kat: 3038
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
Todd-Hewitt Bulion (3041)
Todd-Hewitt Bulion (3041)

Podłoże do hodowli paciorkowców oraz szerokiego spektrum mikroorganizmów o wysokich wymaganiach odżywczych

nr-kat: 3041
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
Trichomedium (3042)
Trichomedium (3042)

Podłoże wybiórcze do hodowli Trichomonas vaginalis

nr-kat: 3042
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
TSA (Tryptic Soy Agar) (3031)
TSA (Tryptic Soy Agar) (3031)

Podłoże do izolacji szerokiego spektrum mikroorganizmów

nr-kat: 3031
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
TSB (Tryptic Soy Bulion) (3032)
TSB (Tryptic Soy Bulion) (3032)

Podłoże do namnażania szerokiego spektrum mikroorganizmów

nr-kat: 3032
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
TSC Agar (Tryptose Sulphite Cycloserine) zgodnie z ISO 14189 (3081)
TSC Agar (Tryptose Sulphite Cycloserine) zgodnie z ISO 14189 (3081)

Podłoże do izolacji i ilościowego oznaczania przetrwalników i form wegetatywnych Clostridium perfringens w próbkach wody metodą filtracji membranowej

nr-kat: 3081
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
TSI Agar (Triple Sugar Iron Agar) zgodnie z ISO 6579 (3084)
TSI Agar (Triple Sugar Iron Agar) zgodnie z ISO 6579 (3084)

Podłoże do różnicowania mikroorganizmów na podstawie zdolności do fermentacji glukozy, laktozy i sacharozy oraz produkcji H2S

nr-kat: 3084
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
VRBG (Violet Red Bile Glucose Agar) zgodnie z ISO 21528 (3006)
VRBG (Violet Red Bile Glucose Agar) zgodnie z ISO 21528 (3006)

Podłoże do ilościowego oznaczania Enterobacteriales w próbkach żywności

nr-kat: 3006
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
VRBL (Violet Red Bile Lactose Agar) zgodnie z ISO 4832 (3046)
VRBL (Violet Red Bile Lactose Agar) zgodnie z ISO 4832 (3046)

Podłoże do ilościowego oznaczania bakteri z grupy coli w próbkach żywności

nr-kat: 3046
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
Woda peptonowa (3039)
Woda peptonowa (3039)

Podłoże do hodowli mikroorganizmów o niskich wymaganiach odżywczych

nr-kat: 3039
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
Woda peptonowa z laktozą zgodnie z ISO 9308 (8024)
Woda peptonowa z laktozą zgodnie z ISO 9308 (8024)

Podłoże do wykrywania bakterii fermentujących laktozę

nr-kat: 8024
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
XLD Agar (Xylose Lysine Desoxycholate) (3514)
XLD Agar (Xylose Lysine Desoxycholate) (3514)

Podłoże wybiórcze do izolacji i wstępnej identyfikacji Salmonella spp.

nr-kat: 3514
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
XLD Agar (Xylose Lysine Desoxycholate) zgodnie z ISO 6579 (3091)
XLD Agar (Xylose Lysine Desoxycholate) zgodnie z ISO 6579 (3091)

Podłoże wybiórcze do izolacji i wstępnej identyfikacji Salmonella spp. w próbkach żywności

nr-kat: 3091
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
YGC Agar (Yeast Extract Glucose Chloramphenicol) (3088)
YGC Agar (Yeast Extract Glucose Chloramphenicol) (3088)

Podłoże do hodowli i izolacji drożdży oraz pleśni przy zahamowanym wzroście bakterii

nr-kat: 3088
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 500 ml
Zbuforowana woda peptonowa zgodnie z ISO 6579 (3043)
Zbuforowana woda peptonowa zgodnie z ISO 6579 (3043)

Podłoże do wstępnego namnażania Salmonella spp. w próbkach żywności

nr-kat: 3043
opakowanie: 1 szt
objętość: 100, 200, 225, 500 ml